Eén aanspreekpunt, één perfect resultaat voor uw verbouwing

U kunt op mij rekenen voor een persoonlijke en kwaliteitsvolle service

Een volledige verbouwing brengt de nodige stress met zich mee. Plannen, coördineren, controleren… Het is een fulltime job. Geloof me, ik kan het weten. Want ik zit al jarenlang in het vak. 

Als zaakvoerder van DYARC verzeker ik u van totaalrenovaties waar u niét van begint te zweten. Projecten die van a tot z worden uitgevoerd door betrouwbare vakmensen. Opgeleverd volgens de hoogste standaarden. Gerealiseerd met superieure materialen. Tot in de puntjes geregeld door één vast aanspreekpunt: mezelf.

Totaalrenovatie met DYARC: hoe werkt het?

Eén man kan geen hele totaalrenovatie uitvoeren. Daarom vertrouw ik op een uitgebreid netwerk van experts, echte uitblinkers in hun vakgebied, die voor u aan de slag gaan. Ik weet welke aannemers het beste werk leveren en stipt op de werf verschijnen. Ik schakel hen met plezier voor u in.

De basis, dat zijn úw woondromen. Ik ga met u rond de tafel zitten om uw totaalrenovatie te organiseren. Hoe uitdagend uw wensen ook zijn, ik realiseer ze voor u. Vlot, correct, kwaliteitsvol én binnen uw planning.

Totaalrenovatie met DYARC: wat houdt het in?

Dat is eenvoudig: alles wat u maar wenst. Of u nu een hypermoderne leefruimte wilt met grote glaspartijen of een knusse, gezellige eetkamer waar sfeerverlichting de boventoon voert - alles is mogelijk.

Vertel me vandaag nog hoe u wilt renoveren. Uw totaalrenovatie is in goede handen bij DYARC. Bel me voor een gratis offerte op maat!